*Nieuwe verlaagde prijzen

 

*Nu ook voordeel         verpakking -10%.

 

*Geen bezorgkosten.

  

 

Bestel thuis op de bank en de bestelling wordt zaterdag bij je thuis bezorgt.

(wel bestellen voor vrijdag 23.00).

 

 

WELKOM IN DE WEBWINKEL VAN

 

BEKOOKT.

 

De producten worden elke zaterdag door Bekookt zelf bezorgt. Bestel voor vrijdag 12.00. dan wordt het zaterdag geleverd anders schuift het een week op. 

 

Alle kroketten en bitterballen kunnen ook in de airfryer. In de frituur is het resultaat wel het best.

 

Alle producten van Bekookt zijn diepgevroren en worden zo ook afgeleverd. 

 

De producten zonder vlees zijn echt vegetarisch, maar niet veganistisch.

 

De producten worden gemaakt in een keuken waar ook gewerkt wordt met sesamzaad, schelp-schaal en weekdieren en gluten. De keuken is wel vrij van pinda en noten. 

 

Vragen over allergenen of andere zaken? Bel, mail of WhatsApp. 



LET OP: ER WORDT ALLEEN IN ONDERSTAANDE GEMEENTES AAN HUIS BEZORGT.

Gemeentes en bijhorende dorpen van:

Boxtel

Oirschot

Best

Son en Breugel

Eindhoven

Veldhoven

Waalre

Hilvarenbeek

Oisterwijk

Haaren

Vught

's-Hertogenbosch

Bernheze 

Sint-Michielsgestel

Meierijstad

Heusden

Aalburg

Waalwijk

Geertruidenberg

Oosterhout

Dongen

Loon op Zand

Gilze en Rijen

Tilburg

Goirle



Rundvlees kroket 30% (Weivlees uit Cromvoirt)

Rundvlees van het ras Belgische blauw/wit van familie van Rooij uit Cromvoirt. Het vlees wordt langzaam gegaard met veel verse kruiden uit eigen tuin en groente de volle room en echte boter geeft de vulling een rijke smaak die lang blijft hangen.

 

Ingrediënten: runderbouillon en rundvlees,echte BOTERBLOEM, ROOM, groente (SELDERIJ), kruiden, specerijen, SOJAsaus, MOSTERD, PANEERMEEL, EIWIT.  

€ 4,50

Goulash kroket 30% (Weivlees uit Cromvoirt)

Lekker pittig door verse rode pepers knoflook en gerookte paprikapoeder. En ook weer lekker fris door zoete paprika en tomaat. De geroosterde uien, en lekker veel stoofvlees van Weivlees uit Cromvoirt maakt het geheel weer lekker hartig.

 

ingrediënten: runderbouillon en rundvlees,echte BOTERBLOEM, tomaat, paprika, SELDERIJ, specerijen, knoflook, kruiden, PANEERMEEL, EIWIT.

 

€ 4,50

Wagyu runder kroket 25% (Halsebroek Wagyu uit Esch)

Japanse Wagyu runderen zijn van superieure kwaliteit doordat het vlees gemarmerd is door vet. Daardoor bevat het veel meer omega 3 en 6. Deze runderen lopen vrij rond op landgoed Beukenhorst in Esch. Deze scharrelkoe kan daardoor lekker zijn gang gaan en eten wat ie zelf wilt.   

 

ingrediënten: runderbouillon en rundvlees,echte BOTER, BLOEM, ROOM, groente (selderij), kruiden, specerijen,SOJAsaus, MOSTERD, PANEERMEEL, EIWIT.

€ 5,25


Wildernis rundvlees kroket (25%) (kanaalpark Rosmalen)

Deze in principe biologische rode geus wordt ingezet in natuurgebieden door heel Europa heen door de Free Nature wildernisvlees organisatie. Dit vlees heeft een felrode kleur zoals wild ook heeft. Deze kroket heeft een goede smaakt met uiteraard geen kleur,geur, smaakversterkers en E-nummers maar specerijen en verse kruiden uit eigen tuin. 

 

ingrediënten: runderbouillon en rundvlees,echte BOTERBLOEM, ROOM, groente(SELDERIJ), kruiden, specerijen, SOJAsaus, MOSTERD, PANEERMEEL, EIWIT.

 

 

€ 5,95

Wild ree kroket (30%) (Brabantse natuurgebieden)

Wild ree kroket met rode port, mooie kruidige kruiden en een knapperige korst. Deze dieren komen uit Brabantse bossen daardoor echt scharrelvlees.Om de stand in toom te houden worden er elk jaar een aantal dieren afgeschoten. Daar met respect mee omgaan is het enige juiste.

 

ingrediënten: ree-bouillon en reevlees, echte BOTER, BLOEM, ROOM, rode port, kruiden-, specerijen, SOJAsaus, MOSTERD, tomaat, PANEERMEEL, EIWIT

€ 5,30

Beenham kroket (25%) (boerderij Savelkouls)

De beenham komt van vers vlees boerderij Savelkouls in Empel. Zachte romige vulling van gepekelde beenham met grove mosterd en verse tijm uit eigen tuin. E-nummers en geur, kleur of smaakstoffen zitten er hier niet in. Dat komt voornamelijk doordat wij het vlees zelf pekelen en langzaam sous-vide afgaren.  

 

Ingrediënten: bouillon, echte BOTERROOMBLOEM, beenham,groente(SELDERIJ), kruiden, specerijen,MOSTERD, PANEERMEEL, EIWIT

€ 4,50

Kip madras kroket (30%)

De kippen worden in zijn geheel rustig gegaard met veel groente en kruiden. De ragout wordt gemaakt met originele Indiaanse madras kruiden. knapperig wit van prei en knoflook hoort hier ook echt bij. Misschien wel één van de lekkerste kroket!  

 

Ingrediënten: kippenbouillon en kippenvlees, echte BOTER, BLOEM, ROOM, kruiden, specerijen, groente(SELDERIJ), PANEERMEEL, EIWIT.

 

€ 4,50

Eenden vlees kroket (25%)

Eenden boerderij Helvoirt heeft uitmuntende kwaliteit eenden vlees. Deze wordt op authentieke wijze op de bot gegaard met verse tijm en rozemarijn.  Dit is geen vreemde eend in de bijt maar juist een culinaire hoogtepunt. 

 

Ingrediënten: eendenbouillon en eenden vlees, echte BOTER, BLOEM, ROOM, groente(SELDERIJ), kruiden, specerijen, MOSTERD, SOJAsaus, EIWIT, PANEERMEEL.

 

€ 5,30

Wilde Ganzenvlees kroket (25%)

In de weilanden tussen Bokhoven en Heusden is er veel overlast door een te grote populatie van ganzen. Zoals op veel plaatsen in Nederland. Door erop te jagen is er mooi scharrelvlees verkrijgbaar en laten we dat eens meer gaan eten en promoten. 

 

ingrediënten: ganzenbouillon en ganzenvlees, echte BOTERBLOEMROOM, groente(SELDERIJ), kruiden, specerijen, MOSTERDSOJAsaus, EIWITPANEERMEEL.

€ 4,75

Boeren oude kaas kroket (25%) (zuivelboerderij de Driehoek)

Boeren oude kaas met een zeer goede volle smaak. door agar (zeewier) te gebruiken als bindmiddel is de kroket vegetarisch. En met de knapperige korst wordt het lekker peuzelen. 

 

Ingrediënten: groentebouillon(SELDERIJ), boeren oude KAAS(E-251)*,echte BOTER, BLOEM,ROOM, kruiden, specerijen, agar, PANEERMEEL, EIWIT.

 

€ 4,75

Fenegriek kaas kroket (25%)

Volle smaak van romige kaas met een nootachtige accent van de zuivelboerderij de Driehoek in Oosterhout. Verse bladselderij zorgt voor een frisse tint. 

 

Ingrediënten: groentebouillon(SELDERIJ), boeren fenegriek-KAAS(E-251)*,echte BOTERBLOEM,ROOM, kruiden, specerijen, agar, PANEERMEELEIWIT.

 

€ 4,75

Fenegriek kaas kroketburger 150 gram (25%) (verpakt per 2)

Forse kroketburger met de kenmerkende fenegriek kaas van de zuivelboerderij de Driehoek uit Oosterhout

 

Ingrediënten: groentebouillon(SELDERIJ), boeren fenegriek-KAAS(E-251)*,echte BOTERBLOEM,ROOM, kruiden, specerijen, agar, PANEERMEELEIWIT.

€ 4,25

Knoflook-tomaat kaas kroket (25%) (de Driehoek)

Zachte belegen kaas met knoflook en tomaat gerijpt in de kaasruimtes van zuivelboerderij de Driehoek in Oosterhout.

 

Ingrediënten: groentebouillon(SELDERIJ), knoflook-tomaat KAAS(E-251)*,echte BOTERBLOEM,ROOM, kruiden, specerijen, agar, PANEERMEELEIWIT.

€ 4,75

Vegetarische kroket

Beluga linzen en kikkererwten (eiwitten,ijzer) zeesla,zeekraal (mineralen,sporen en vitamine b12) pastinaak(foliumzuur) en diverse andere groentes zorgt er voor dat er alles in zit wat een vegetariër nodig heeft als vervanger voor vlees. Uiteraard 100 % vegetarisch. 

 

Ingrediënten: verse groente bouillon, echte BOTER, BLOEM,ROOM, kikkererwten, beluga linzen, wakamé, zeekraal, pastinaak, paprika, SELDERIJ, agar, kruiden, specerijen, PANEERMEEL, rode Quinoa,SESAMZAAD, EIWIT.

€ 4,50

Risotto-boeren oude kaas kroket

Risotto met kastanjechampignons, bosuien en paddenstoelen bouillon. Op het laatst is er nog fijn geraspte zeer oude boeren brokkelkaas van de Driehoek toegevoegd. Deze kroket is gluten arm gemaakt (let op! is niet gemaakt in een gluten vrije keuken)

 

ingrediënten: groente en paddenstoelenbouillon, risotto, kastanje champignons, echte BOTER, bosuien, brokkel KAAS, kruiden, specerijen, ROOM, quinoa paneermeel, boekweitmeel, EIWIT.

€ 4,75

Garnalen kroket 30%

Noorse garnalen kroket met een stevige Hollandse garnalen bouillon en lekker veel Noorse garnalen erin. Dille en andere verse kruiden versterkt de smaak. Door het paneermeel zit ook Japans broodkruim waardoor je een brosse korst ontstaat.

 

Ingrediënten: Hollandse garnalen bouillon, Noorse garnalen 30%, kippenbouillon, echte BOTER, BLOEM, ROOM, kruiden, specerijen, groente(SELDERIJ), agar, EIWIT, PANEERMEEL.

.

€ 5,50

Wilde zalm kroket met msc label (25%)

Wilde zalm op een duurzame wijze gevangen met in acht nemen van de visstand. Romige vulling met dille en verse platvisbouillon.

 

Ingrediënten: Platvis bouillon, echte BOTER, BLOEM, ROOM, wilde ZALM, kruiden, specerijen, groente(SELDERIJ), agar, PANEERMEEL, EIWIT.

 

€ 4,95

Asperge kroket (30%)

Asperge kroket van aspergeboerderij Ter Stege uit Sint-Michielsgestel, van Rooij uit Drunen, van Son uit Haarsteeg of  Vissers uit Alphen. 

 

ingrediënten: asperge >30 % en asperge bouillon, echte BOTER, BLOEM, ROOM, kruiden, specerijen, groente(SELDERIJ)PANEERMEEL, EIWIT. (100 % vegetarisch)

€ 4,50

  • Uitverkocht

Asperge-wilde zalm kroket

Asperge wilde zalm kroket van aspergeboerderij Ter Stege uit Sint-Michielsgestel, van Rooij uit Drunen, van Son uit Haarsteeg, Vissers uit Alphen of 't lekkerste straatje van Oisterwijk?

 

ingrediënten: asperge >25 % en asperge bouillon, wilde ZALM 15%echte BOTERBLOEMROOM, kruiden, specerijen, groente(SELDERIJ),  PANEERMEELEIWIT.

€ 4,75

  • Uitverkocht

Asperge-beenham kroket

Asperge-beenham kroket van aspergeboerderij Ter Stege uit Sint-Michielsgestel, van Rooij uit Drunen, van Son uit Haarsteeg of Vissers uit Alphen? De beenham komt van Vers vlees boerderij Savelkouls uit Empel. Deze pekelen wij zelf zonder E-nummers en smaakversterkers maar wel met veel verse kruiden en specerijen.

 

ingrediënten: asperge >25 % en asperge bouillon, gepekelde beenham 15%, echte BOTERBLOEMROOM, kruiden, specerijen, groente(SELDERIJ),  gelatine, PANEERMEELEIWIT.

€ 4,50

Rundvlees bitterballen (30%) (Weivlees uit Cromvoirt)

Goed gevulde rundvlees bitterballen. Gemaakt zoals dat 50 jaar geleden ook werd gedaan. Dus zonder moeilijk te onthouden ingrediënten. met een knapperige korst. 

 

ingrediënten: runderbouillon en rundvlees, echte BOTER, BLOEM, ROOM, groente(SELDERIJ), kruiden, specerijen, SOJAsaus, MOSTERD, PANEERMEEL, EIWIT.

€ 4,50

Goulash bitterballen (30%) (Weivlees uit Cromvoirt).

Lekkere grote vleesbitterballen met gerookte paprika, tomaat en rode pepers. 

 

ingrediënten: runderbouillon en rundvlees,echte BOTERBLOEM, tomaat, paprika, SELDERIJ, specerijen, knoflook, kruiden, PANEERMEELEIWIT..

€ 4,50

Wagyu bitterballen (25%) ( per 10 verpakt )

Japanse Wagyu runderen zijn van superieure kwaliteit doordat het vlees gemarmerd is door vet. Daardoor bevat het veel meer omega 3 en 6. Deze runderen lopen vrij rond op landgoed Beukenhorst in Esch. Deze scharrelkoe kan daardoor lekker zijn gang gaan en eten wat ie zelf wilt.   

 

ingrediënten: runderbouillon en rundvlees,echte BOTERBLOEMROOM, groente (selderij), kruiden, specerijen,SOJAsaus, MOSTERDPANEERMEELEIWIT.

€ 5,30

Wildernis rundvlees bitterbal (25%)

Deze in principe biologische rode geus wordt ingezet in natuurgebieden door heel Europa heen door de Free Nature wildernisvlees organisatie. Dit vlees heeft een felrode kleur zoals wild ook heeft. Deze kroket heeft een goede smaakt met uiteraard geen kleur,geur, smaakversterkers en E-nummers maar specerijen en verse kruiden uit eigen tuin. 

 

ingrediënten: runderbouillon en rundvlees,echte BOTERBLOEMROOM, groente(SELDERIJ), kruiden, specerijen, SOJAsaus, MOSTERDPANEERMEELEIWIT.

€ 5,95

Wild ree bitterbal (30%) (Brabantse natuurgebieden)Productnaam

Wild ree kroket met rode port, mooie kruidige kruiden en een knapperige korst. Deze dieren komen uit Brabantse bossen daardoor echt scharrelvlees.Om de stand in toom te houden worden er elk jaar een aantal dieren afgeschoten. Daar met respect mee omgaan is het enige juiste.

 

ingrediënten: ree-bouillon en reevlees, echte BOTERBLOEMROOM, rode port, kruiden-, specerijen, SOJAsaus, MOSTERD, tomaat, PANEERMEELEIWIT.

€ 5,30

Beenham bitterbal (25%) (Savelkouls)

De beenham komt van vers vlees boerderij Savelkouls in Empel. Zachte romige vulling van gepekelde beenham met grove mosterd en verse tijm uit eigen tuin. E-nummers en geur, kleur of smaakstoffen zitten er hier niet in. Dat komt voornamelijk doordat wij het vlees zelf pekelen en langzaam sous-vide afgaren.  

 

Ingrediënten: bouillon, echte BOTERROOMBLOEM, beenham,groente(SELDERIJ), kruiden, specerijen,MOSTERDPANEERMEELEIWIT.

€ 4,50

Kip madras bitterballen (30%) (Kapteijns)

De kippen worden in zijn geheel rustig gegaard met veel groente en kruiden. De ragout wordt gemaakt met originele Indiaanse madras kruiden. knapperig wit van prei en knoflook hoort hier ook echt bij. Misschien wel één van de lekkerste kroket!  

 

Ingrediënten: kippenbouillon en kippenvlees, echte BOTERBLOEM, ROOM, kruiden, specerijen, groente(SELDERIJ)PANEERMEELEIWIT.

€ 4,50

Eenden vlees bitterballen (25%) (Helvoirts eenden boerderij)

Eenden boerderij Helvoirt heeft uitmuntende kwaliteit eenden vlees. Deze wordt op authentieke wijze op de bot gegaard met verse tijm en rozemarijn.  Dit is geen vreemde eend in de bijt maar juist een culinaire hoogtepunt. 

 

Ingrediënten: eendenbouillon en eenden vlees, echte BOTERBLOEMROOM, groente(SELDERIJ), kruiden, specerijen, MOSTERDSOJAsaus, EIWITPANEERMEEL.

€ 5,30

Boeren oude kaas bitterballen(25%) (de Driehoek)

Boeren oude kaas met een zeer goede volle smaak. door agar (zeewier) te gebruiken als bindmiddel is de kroket vegetarisch. En met de knapperige korst wordt het lekker peuzelen. 

 

Ingrediënten: groentebouillon(SELDERIJ), boeren oude KAAS(E-251)*,echte BOTERBLOEM,ROOM, kruiden, specerijen, agar, PANEERMEELEIWIT.

€ 4,75

Fenegriek kaas bitterbal (25%) (de Driehoek)

Volle smaak van romige kaas met een nootachtige accent van de zuivelboerderij de Driehoek in Oosterhout. Verse bladselderij zorgt voor een frisse tint. 

 

Ingrediënten: groentebouillon(SELDERIJ), boeren fenegriek-KAAS(E-251)*,echte BOTERBLOEM,ROOM, kruiden, specerijen, agar, PANEERMEELEIWIT.

€ 4,75

Knoflook-tomaat kaas (25%) (de Driehoek)

Zachte belegen kaas met knoflook en tomaat gerijpt in de kaasruimtes van zuivelboerderij de Driehoek in Oosterhout.

 

Ingrediënten: groentebouillon(SELDERIJ), knoflook-tomaat KAAS(E-251)*,echte BOTERBLOEM,ROOM, kruiden, specerijen, agar, PANEERMEELEIWIT

€ 4,75

Vegetarische bitterballen

Beluga linzen en kikkererwten (eiwitten,ijzer) zeesla,zeekraal (mineralen,sporen en vitamine b12) pastinaak(foliumzuur) en diverse andere groentes zorgt er voor dat er alles in zit wat een vegetariër nodig heeft als vervanger voor vlees. Uiteraard 100 % vegetarisch. 

 

Ingrediënten: verse groente bouillon, echte BOTERBLOEM,ROOM, kikkererwten, beluga linzen, wakamé, zeekraal, pastinaak, paprika, SELDERIJ, agar, kruiden, specerijen, PANEERMEEL, rode Quinoa,SESAMZAADEIWIT.

€ 4,50

Garnalen bitterballen (25%)

Noorse garnalen kroket met een stevige Hollandse garnalen bouillon en lekker veel Noorse garnalen erin. Dille en andere verse kruiden versterkt de smaak. Door het paneermeel zit ook Japans broodkruim waardoor je een brosse korst ontstaat.

 

Ingrediënten: Hollandse garnalen bouillon, Noorse garnalen 30%, kippenbouillon, echte BOTER, BLOEM, ROOM, kruiden, specerijen, groente(SELDERIJ), agar, EIWIT, PANEERMEEL..

€ 5,50

Wilde zalm bitterballen met msc label (25%)

Wilde zalm op een duurzame wijze gevangen met in acht nemen van de visstand. Romige vulling met dille en verse platvisbouillon.

 

 

Ingrediënten: Platvis bouillon, echte BOTER, BLOEMROOM, wilde ZALM, kruiden, specerijen, groente(SELDERIJ), agar, PANEERMEELEIWIT

€ 4,95

Asperge bitterballen (30%)

Asperge kroket van aspergeboerderij Ter Stege uit Sint-Michielsgestel, van Rooij uit Drunen, van Son uit Haarsteeg of  Vissers uit Alphen. 

 

ingrediënten: asperge >30 % en asperge bouillon, echte BOTERBLOEMROOM, kruiden, specerijen, groente(SELDERIJ),  PANEERMEELEIWIT. (100 % vegetarisch)

€ 4,50

  • Uitverkocht

Asperge wilde zalm bitterballen

Asperge wilde zalm bitterballen van aspergeboerderij Ter Stege uit Sint-Michielsgestel, van Rooij uit Drunen, van Son uit Haarsteeg, Vissers uit Alphen of 't lekkerste straatje van Oisterwijk?

 

ingrediënten: asperge >25 % en asperge bouillon, wilde ZALM 15%echte BOTERBLOEMROOM, kruiden, specerijen, groente(SELDERIJ),  PANEERMEELEIWIT.

€ 4,75

  • Uitverkocht

Asperge-beenham bitterballen

Asperge-beenham kroket van aspergeboerderij Ter Stege uit Sint-Michielsgestel, van Rooij uit Drunen, van Son uit Haarsteeg of Vissers uit Alphen? De beenham komt van Vers vlees boerderij Savelkouls uit Empel. Deze pekelen wij zelf zonder E-nummers en smaakversterkers maar wel met veel verse kruiden en specerijen.

 

ingrediënten: asperge >25 % en asperge bouillon, gepekelde beenham 15%, echte BOTERBLOEMROOM, kruiden, specerijen, groente(SELDERIJ),  gelatine, PANEERMEELEIWIT.

€ 4,50

Brabants stoofvlees

Brabants stoofvlees verpakt in zakjes van 200 gram. De zakjes verwarmen in heet (niet kokend) water en klaar! Lekker bij de stamp, over friet of boterham. De smaak is echt authentiek met veel groentes en kruiden uit eigen tuin. zonder toegevoegde smaakversterkers. Het vlees komt van Weivlees uit Cromvoirt.

 

ingrediënten: runderbouillon en rundvlees, echte BOTER, BLOEM, groente(SELDERIJ), tomatenpuree, kruiden, specerijen, SOJAsaus. 

€ 2,80

Vlaams stoofvlees ( verpakt 200 gram )

In Belgie en Limburg befaamd. En elk dorp heeft zijn eigen recept. Daar wordt het over de frieten gedaan, maar het is ook lekker op de boterham of bij een stamppot. De zoet-zure smaak komt onder andere door ontbijtkoek en appelstroop. . Ook deze variant zit in kookzakjes en kan zonder een pan vuil te maken opgewarmd worden in (niet kokend) water. open knippen en klaar!

 

ingrediënten: runderbouillon en rundvlees, echte BOTER, BLOEM, groente, tomatenpuree, kruiden, specerijen, SOJAsaus, azijn, ONTBIJTKOEK, appelstroop.

€ 2,80

Runder Hachee (Annahoeve)

Runder hachee met natuurlijk heel veel verse uien en mals boerderij vlees de Annahoeve uit de Moer.

 

ingrediënten: runderbouillon en rundvlees, echte BOTERBLOEM, uien, kruiden, specerijen, SOJAsaus. 

€ 2,70

Jagers stoverij (rundvlees)

Stevige stoverij met gerookte paprika, grotere stukken uien, paprika, zilverui, tomaat en champignons

 

Ingrediënten: rundvlees, echte BOTER, BLOEM, uien, kruiden, groente(SELDERIJ), specerijen, champignons, zilverui, paprika, tomaat puree, paprikapoeder,SOJAsaus

€ 2,95

Eenden stoverij met calvados en stukjes rode appel

Eenden vlees van zeer hoge kwaliteit van Eendenboerderij Helvoirt. Lekker met veel groente en kruiden zoals je mag verwachten van Bekookt. Door de calvados en rode appel wordt het een gastronomisch feest.

 

ingrediënten: eendenbouillon en vlees, echte BOTER, groente, kruiden, specerijen, calvados, appel, BLOEM, tomatenpuree, MOSTERD, SOJAsaus.

€ 3,40

Ganzenstoverij

In de weilanden tussen Bokhoven en Heusden is er veel overlast door een te grote populatie van ganzen. Zoals op veel plaatsen in Nederland. Door erop te jagen is er mooi scharrelvlees verkrijgbaar en laten we dat eens wat meer gaan eten en waarderen. De smaak is gewoon erg goed.

 

ingrediënten: ganzenbouillon en ganzenvlees, echte BOTERBLOEM, groente(SELDERIJ), kruiden, specerijen, SOJAsaus.

€ 2,80

Asperge ragout

Romige asperge ragout van één van de asperge boeren waar Bekookt mee samenwerkt. Het is verpakt in zakjes van 200 gram en te verwarmen in heet (niet kokend water). lekker op de boterham in een pastei of als groente saus over bloemkool bijvoorbeeld of bij vis zoals zalm of kabeljauw.

 

ingrediënten: asperge >30 % en asperge bouillon, echte BOTER, BLOEM, ROOM, kruiden, specerijen, groente(SELDERIJ). (100 % vegetarisch)

€ 2,80

Beenham ragout (Savelkouls)

Zelf gepekelde en langzaam gegaarde beenham puur natuur zonder e-nummers of smaakversterkers. Deze kruidige beenham ragout is verpakt in kookzakjes en kan in heet water verwarmd worden. lekker voor op de boterham, pastei of met rijst.

 

Ingrediënten: verse bouillon, echte BOTER, ROOM, BLOEM, beenham, kruiden, specerijen, groente (SELDERIJ)MOSTERD

€ 2,80

Rundvlees ragout (Weivlees)

Belgisch blauwwit runderen van Weivlees van familie van Rooij  in Cromvoirt. Deze runderen lopen de eerste jaren bij hun moeder en in de weilanden. Romige ragout met kruiden zoals peterselie en echte boter van Mathijssen uit Udenhout.

 

Ingrediënten: rundvlees en bouillon van Belgische blauw/wit, echte BOTER, ROOM, BLOEM, groente (SELDERIJ), MOSTERD, kruiden, specerijen.

€ 2,50

Kippen ragout

Romige kippen ragout met kippenvlees van Kapteijns uit Diessen.

 

ingrediënten: kippenvlees en bouillon, echte BOTERROOM, BLOEM, groente (SELDERIJ), MOSTERD, kruiden, specerijen.

€ 2,50


Boeren erwtensoep ( verpakt per liter met 100 gram worst)

Met vlees en worst van de Kruishoeve uit Vught,  zeer goed gevuld en puur natuur. Dus zonder moeilijk uit te leggen ingrediënten. Ze worden verkocht per liter diepgevroren. Zijn gluten en lactose arm. (let op: wordt niet in een gluten vrije keuken gemaakt)

 

ingrediënten: varkensbouillon en varkensvlees, boerenvarkensworst,groente,specerijen,verse kruiden,sojasaus.

allergie:selderij. Wordt verwerkt in een keuken waar sesam en gluten worden verwerkt.

 

€ 5,50